Καλωσορίσατε στην Anaxagoras ltd!

Καλωσορίσατε στην Anaxagoras LTD!

Η εταιρεία ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ ιδρύθηκε το 1989 από τον κ. Ακτύπη Ευθύμιο και βρισκόταν στον Πειραιά ως το 2008. Τότε η εταιρεία μεταφέρθηκε στο Βιομηχανικό Πάρκο Σχιστού στο Πέραμα, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις.

Οι νέες εγκαταστάσεις καλύπτουν χώρο 1800m2 σε τέσσερις ορόφους, όπου βρίσκονται το συνεργείο, τα γραφεία και η αποθήκη της εταιρείας. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες επισκευής, συντήρησης και επιθεώρησης κινητήρων εσωτερικής καύσης ΜΑΝ.

Από τον Οκτώβριο του 2014, η ΑΝΑΞΑΓΟΡΑΣ ΜΟΝ. ΕΠΕ, είναι πλέον και επίσημο μέλος του δικτύου ΜΑΝ Marine Engines, υπογράφοντας σύμβαση Εξουσιοδοτημένου Συνεργάτη Service της ΜΑΝ Marine Engines, παρέχοντας πλέον υπηρεσίες και προϊόντα σύμφωνα με τα αυστηρά πρότυπα του κατασκευαστή. Στα πλαίσια αυτής της εξουσιοδότησης παρέχουμε πλέον και υπηρεσίες κάλυψης εγγυήσεων, ανακλήσεων, υλοποίησης τεχνικών οδηγιών και βελτιώσεων της κατασκευάστριας, από ειδικευμένο προσωπικό με διαρκείς μετεκπαιδεύσεις.

Το προσωπικό μας είναι διαθέσιμο όλο το 24ωρο, πρόθυμο να εξυπηρετήσει τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008 από τον φορέα πιστοποίησης Bureau Veritas στις 7 Φεβρουαρίου 2011.