Όροι προσφοράς

Η εταιρεία μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες της εποχής και την οικονομική κρίση, αποφάσισε να προβεί στην δημιουργία μίας εκπτωτικής προσφοράς για γνήσια, καινούργια και αμεταχείριστα ανταλλακτικά των κινητήρων ΜΑΝ, με την υποστήριξη και συνεργασία του εισαγωγέα ΜΑΝ ΕΛΛΑΣ ΑΕ.

Η εκπτωτική προσφορά θα έχει διάρκεια έως 31/08/2021.

Στον προτεινόμενους καταλόγους είναι τιμές και ποσότητες ανά κινητήρα. Τα προτεινόμενα ανταλλακτικά είναι βάσει του προγράμματος συντήρησης της κατασκευάστριας εταιρείας ΜΑΝ Nurnberg. Μικρές διαφοροποιήσεις ενδέχεται να παρουσιαστούν ανάλογα με το serial number του εκάστοτε κινητήρα. Παρακαλώ αποστείλετέ το μας με κάθε σας ζήτηση.

Αν χρειαστείτε βοήθεια ή τιμή για κάποιο ειδικό εξάρτημα που δεν συμπεριλαμβάνεται σε αυτή την προσφορά, παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Όλα τα ανταλλακτικά που αναφέρονται στους καταλόγους που ακολουθούν είναι ετοιμοπαράδοτα στην αποθήκη μας σε μεγάλο απόθεμα μέχρι εξαντλήσεώς τους.
Τα ανταλλακτικά συνοδεύονται με εργοστασιακή εγγύηση δύο (2) ετών, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του κατασκευαστή.
Τα λιπαντικά προσφέρονται με τιμή ανά λίτρο. Η προμήθεια τους είναι σε δοχείο 20L.

Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%.
Η προμήθεια των ανταλλακτικών από την εταιρεία μας δεν είναι δεσμευτική για την πραγματοποίηση της αντίστοιχης εργασίας. Σας γνωρίζουμε όμως, ότι υπάρχει αντίστοιχη τιμολογιακή πολιτική για την παροχή υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας.
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210-4201853 / 210-4208270
6971-893261 / 6932-323955
Ε-mail: [email protected]